Vacancy Allround Monteur-1

Voor de vestiging in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

Allround Monteur

(Full time)

Wat jij gaat doen

In jouw rol als allround monteur gebruik je jouw kennis en ervaring op mechanisch en elektrotechnisch gebied  zodat je in staat bent om adequaat  en veilig storingen op te lossen, preventief onderhoud te verrichten en aan de slag gaat met de inrichting en opbouw van nieuwe toepassingen.  Samen met jouw collega's doe je dit in een dagdienst. Omdat de diverse installaties 24/7 draaien ben je ingedeeld in een consignatierooster. Daarnaast is het van belang dat je jouw werkzaamheden documenteert t.b.v. collega's binnen de Technische Dienst en Engineering.

 

Ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een technisch MBO werk- en denkniveau - niveau 4 of niveau 3 aangevuld met relevante ervaring. Je weet om te gaan met productieprocessen en hebt kennis van besturingssoftware of je bent bereid dit te leren. Eenvoudige laswerkzaamheden gaan jou prima af. Naast jouw grote mate van zelfstandigheid ben je een teamplayer die initiatiefrijk en oplossingsgericht is.

Ter ondersteuning van jouw takenpakket bestuur je soms en heftruck of een hoogwerker. Jouw communicatieve vaardigheden zijn prima, zowel in de Nederlandse en eventueel Engelse of Duitse taal.

 

Wat wij bieden

Je komt te werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving. Jouw ontwikkeling stimuleren wij verder omdat stilstand nu eenmaal achteruitgang is. Dit uit zich in een modern en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Waar jij gaat werken

Schmitz Foam Products is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainerende producten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'. Het bedrijf werd opgericht in 1935 en al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

 

Onze foam producten worden toegepast in kwaliteitskunstgrassystemen binnen verschillende marktsegmenten zoals sport (o.a. voetbal, american football, hockey etc.) en als valbescherming onder speeltuinen.  ProPlay wordt voornamelijk gemaakt van de beste kwaliteit foams die niet langer van nut zijn bij verwerkers van foam- producenten en verwerkers. Door een optimaal hergebruik voorkomen we hiermee dat deze foams terecht komen in afvalstromen.

 

Met ons hoofdkantoor en productielocatie in Roermond (NL) en een state-of-art productielocatie in Coldwater (USA) hebben wij onze schokabsorberende en drainerende producten inmiddels al in meer dan 70 landen geleverd. Dankzij ProPlay kunnen mensen wereldwijd sportieve prestaties leveren en veilig spelen.

 

Meer weten en/of solliciteren?

Heb je aanvullende vragen of is deze rol jou op het lijf geschreven, neem dan telefonisch contact op met Laurens Baats (Manager HR). We stemmen dan af wat we van jou verwachten ter onderbouwing van jouw sollicitatie. Natuurlijk mag je ook alvast jouw CV en motivatie sturen.

 

l.baats@schmitzfoam.com.

Meer weten en/of solliciteren

Bel met Laurens Baats