Kopie van Gezocht Financieel talent

Ben jij een pro-actieve, vooruitdenkende professional met passie voor cijfers? Wil je investeren in je eigen ontwikkeling en ben je een echte teamplayer? Wil jij floreren in een dynamisch internationaal familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Financieel medewerker
(28 uur)

Jouw uitdaging

Als allround financieel medewerker speel je een essentiële rol in het voeren van de administraties van onze drie unieke productielocaties. Ook op het gebied van Financial Control ga jij aan de slag. Dat het een dynamische functie is merk jij aan de diversiteit van werkzaamheden die je uitvoert ten behoeve van de verschillende entiteiten en productielocaties gelegen in NL en USA.

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Finance/IT (totaal 8 collega’s). Samen met het team voer jij de gehele administratie van de diverse entiteiten. Ook de werkzaamheden ten behoeve van Financial Control om betrouwbare tussentijdse financiële rapportages te kunnen genereren worden door jou en het team uitgevoerd. Daarnaast sta je open voor het uitvoeren van diverse voorkomende administratieve werkzaamheden.

Je gaat graag in gesprek met collega’s, zowel binnen als buiten jouw eigen afdeling. Je voelt je goed bij een organisatie met korte lijnen en krijgt energie van het overdragen van jouw kennis en ervaring. Op die manier lever je met plezier een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw Finance collega’s!

20220802_SchmitzFoam_00154

Werkzaamheden:

  • Voeren en up-to-date houden van de financiële administraties.

  • Controleren en analyseren van financiële gegevens om de nauwkeurigheid van de administratie te waarborgen.

  • Actief bijdragen aan de maand- en jaarafsluitingen

  • Pro-actief identificeren van mogelijke verbeteringen in financiële processen en het doen van aanbevelingen om efficiëntie te verhogen.

  • Aanspreekpunt zijn voor interne en externe betrokkenen met betrekking tot financiële vraagstukken.

 

20211005_Schmitz-00107

Wat breng je mee?

Opleiding en ervaring

Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding en beschikt over min. 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Analytisch en accuraat

Je hebt goede analytische vaardigheden, oog voor detail en bent accuraat. Dit ten behoeve van waarborgen kwaliteit.

ERP-systemen en software

Je hebt ervaring met ERP-systemen en financiële software, bij voorkeur Exact Synergy en Globe.

Communicatief sterk

Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Waarom je bij Schmitz wil werken

Bij Schmitz staan we met beide benen op de grond. We hebben ambitieuze toekomstplannen maar weten waar vandaag de dag onze prioriteiten liggen. Terwijl we gedreven werken aan het realiseren van deze ambitie is er volop aandacht voor onze collega's en hun ontwikkeling als professional. Samen bouwen we aan de toekomst van Schmitz.

Je krijgt volop verantwoordelijkheid en ruimte om het verschil te maken. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en werkervaring met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 11,5 dagen ADV opbouw per jaar bij een voltijds dienstverband, een goede pensioenregeling en andere financiële aanvullingen. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die jij nodig hebt voor je werk. En we hebben een actieve personeelsvereniging, waardoor er altijd wel iets leuks op de agenda staat.

Meer weten en/of solliciteren?


Heb je vragen, ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Bel dan met Melanie Selder-Daley (Teamleader Finance / Controller) . Als je al direct wilt solliciteren, mail dan alvast jouw CV.

carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons