Gezocht Financieel medewerker

Ben jij een pro-actieve, vooruitdenkende professional met passie voor cijfers? Wil je investeren in je eigen ontwikkeling en ben je een echte teamplayer? Wil jij floreren in een dynamisch internationaal familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Financieel medewerk(st)er
(32-40 uur)

Jouw uitdaging

Als allround financieel medewerker speel je een essentiële rol in het voeren van de administraties van onze drie unieke productielocaties. Dat het een dynamische functie is merk je aan de diversiteit van werkzaamheden die je uitvoert ten behoeve van de verschillende entiteiten en productielocaties gelegen in Nederland en de Verenigde Staten.

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Finance/IT (totaal 8 collega’s). Samen met het team voer jij de gehele administratie van de diverse entiteiten. Ook zul je ondersteuning bieden bij de werkzaamheden ten behoeve van Financial Control om betrouwbare tussentijdse financiële rapportages te kunnen genereren. Daarnaast sta je open voor het uitvoeren van diverse voorkomende administratieve werkzaamheden.

Je gaat graag in gesprek met collega’s, zowel binnen als buiten jouw eigen afdeling. Je voelt je goed bij een organisatie met korte lijnen en krijgt energie van het overdragen van jouw kennis en ervaring. Op die manier lever je met plezier een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw finance collega’s!

De vacature betreft een fulltime functie, de mogelijkheid bestaat om deze rol in te vullen met een werkweek van minimaal 32 uur. Geef in je sollicitatie aan welke werkuren het beste aansluiten bij jouw behoeften en licht kort toe waarom.

20220802_SchmitzFoam_00154

Werkzaamheden:

  • Verwerken van inkomende en uitgaande facturen en bankafschriften. 

  • Controleren en analyseren van financiële gegevens om de nauwkeurigheid van de administratie te waarborgen.

  • Ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen.

  • Voorbereiding van belastingaangiften en diverse rapportages.

  • Verwerken en archiveren van mail en post met betrekking tot de financiële afdeling.

  • Assisteren in projecten ten behoeve van verdere optimalisatie en efficiency.  

  • Aanspreekpunt zijn voor interne en externe betrokkenen met betrekking tot financiële vraagstukken.

 

20211005_Schmitz-00107

Wat breng je mee?

Opleiding en ervaring

Je hebt een MBO/MBO+ werk- en denkniveau en beschikt over een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Hands on mentaliteit

Je hebt graag je zaken goed op orde en pakt door als het nodig is om dit te bereiken. Verder heb je oog voor detail en bent accuraat.

ERP-systemen en software

Je hebt ervaring met ERP-systemen en financiële software, bij voorkeur Exact Synergy en Globe.

Communicatief sterk

Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Waarom je bij Schmitz wil werken

Bij Schmitz staan we met beide benen op de grond. We hebben ambitieuze toekomstplannen maar weten waar vandaag de dag onze prioriteiten liggen. Terwijl we gedreven werken aan het realiseren van deze ambitie is er volop aandacht voor onze collega's en hun ontwikkeling als professional. Bij Schmitz zoeken we naar toegewijde professionals die zich voor de lange termijn willen verbinden aan ons bedrijf. Samen bouwen we aan een duurzame en succesvolle toekomst. 

Je krijgt volop verantwoordelijkheid en ruimte om het verschil te maken. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en werkervaring met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 11,5 dagen ADV opbouw per jaar bij een voltijds dienstverband, een goede pensioenregeling en andere financiële aanvullingen. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die jij nodig hebt voor je werk. En we hebben een actieve personeelsvereniging, waardoor er altijd wel iets leuks op de agenda staat.

Meer weten en/of solliciteren?


Heb je vragen, ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Bel dan met Melanie Selder-Daley (Teamleader Finance/Controller). Als je al direct wilt solliciteren, mail dan alvast jouw CV.

carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons