Soccer Player ProPlay-1

Voor de vestiging in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

HR Officer

(32 uur)

Wat jij gaat doen

 

De HR Officer werkt nauw samen met de collega’s binnen de HR afdeling. Je voert het HR beleid uit voor de aan jouw toegewezen groep. In samenwerking met de diverse lijnmanagers zorg je voor de werving van nieuw personeel, je doet de voorbereiding voor de salarisverwerking, verlof- en ziekmeldingen en eventuele uitdiensttreding. Jij staat klaar voor de medewerkers en je vormt hun aanspreekpunt binnen HR. Ook ben je een sparringpartner en adviseur richting de diverse lijnmanagers binnen jouw taakgebied. Periodiek ben je actief in het functionerings- en beoordelingsproces en vorm je het opleidingsplan. HR-systemen houd je bij en pas je aan naar wens van de organisatie. Je draagt er mede zorg voor dat op ieder moment de gewenste managementinformatie vanuit de diverse systemen (ADP/Kelio) beschikbaar is. In de ondersteuning en samenwerking binnen het HR team vang je, indien nodig, taken op bij afwezigheid van een collega.

 

Ben jij de kandidaat?

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bent opgeleid en ervaren  op het gebied van HR binnen een productiebedrijf. Van nature ben je betrokken, sociaal vaardig, accuraat en flexibel. Je bent ICT-vaardig. Jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn goed in de Nederlandse taal. Het kunnen communiceren in de Engelse en Duitse taal is een pré.  Ervaring en kennis op het gebied van salarisverwerking en tijdregistratie is een pré. Je bent 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat wij bieden

 

Je komt te werken in een groeiende, dynamische, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving. Wij voorzien dan ook in passende en marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

 

Waar jij gaat werken

 

Schmitz Foam Products is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainerende producten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'. Het bedrijf werd opgericht in 1935 en al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze foam-producten worden toegepast in hoogwaardige kunstgrassystemen binnen verschillende marktsegmenten zoals sport (o.a. voetbal, rugby, American football, hockey etc.) en als valbescherming onder speeltoestellen. ProPlay wordt gemaakt door hergebruik van de beste kwaliteit foams. Hiermee wordt voorkomen dat deze foams terechtkomen in afvalstromen.

 

Met ons hoofdkantoor en productielocatie in Roermond (NL) en een  tweede productielocatie in Coldwater (USA) hebben wij onze schokabsorberende en drainerende producten inmiddels al in meer dan 70 landen geleverd. Dankzij ProPlay kunnen mensen wereldwijd sportieve prestaties leveren en veilig spelen.

 

De Schmitz organisatie staat zeker niet stil en is dan ook recent gestart met een eigen foamproductie in Roermond voor een verdere ontwikkeling van producten en markten.

 

Meer weten en/of solliciteren?

Is deze rol jou op het lijf geschreven, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Laurens Baats (Manager HR). Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op.

 

l.baats@schmitzfoam.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten en/of solliciteren

Bel met Laurens Baats