welke-kosten-ontbreken-in-boekhouwing-eenmanszaak

Voor de vestiging in Roermond, ter uitbreiding van de afdeling Finance zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Financiën

(32-40 uur)

Wat jij als Medewerker Financiën gaat doen

 

In jouw rol als Medewerker Financiën ben je actief bij het uitvoeren en begeleiden van de diverse verwerkingsprocessen binnen de financiële administratie. Jij borgt de opvolging van deze processen dusdanig dat aan het einde van de dager sprake is van bijgewerkte en betrouwbare administraties. Periodiek draag je bij aan de totstandkoming van de financiële rapportages binnen de afgesproken termijnen. Deze taken verricht je niet alleen voor onze Nederlandse organisatie (hoofdkantoor), maar ook lever je een bijdrage voor onze Amerikaanse organisatie.

Je gaat actief bijdragen in projecten gericht op de verbetering, efficiency en optimaal gebruik van geautomatiseerde systemen. Projecten zijn niet alleen binnen de eigen afdeling. Er wordt ook van jou verwacht dat je samen met collega's van het eigen team alsook andere teams proactief aan de slag gaat.

 

Ben jij de kandidaat?

 

Je voelt je thuis binnen een productiebedrijf, welke jouw bijdrage waardeert.

Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau, waarbij een passende opleiding en werkervaring niet mag ontbreken.

Je weet jouw inzicht te verbinden met onze activiteiten. Je weet jouw weg, welhaast blindelings, te vinden in geautomatiseerde financiële en andere systemen. 

Naast jouw grote mate van zelfstandigheid ben je ook een teamplayer, die onderzoekend, initiatiefrijk en proactief kritisch is.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. Jouw hoge mate van accuratesse spreekt voor zich.

 

Wat wij bieden

 

Je komt te werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving. Jouw ontwikkeling stimuleren wij verder omdat stilstand nu eenmaal achteruitgang is. Dit uit zich in een modern en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Waar jij gaat werken

 

Schmitz Foam Products is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainerende producten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'.

Het bedrijf werd opgericht in 1935 en al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Onze foam-producten worden toegepast in hoogwaardige kunstgrassystemen binnen verschillende marktsegmenten zoals sport (o.a. voetbal, rugby, American football, hockey etc.) en als valbescherming onder speeltoestellen. 

ProPlay wordt voornamelijk gemaakt door hergebruik van de beste kwaliteit foams. Hiermee wordt voorkomen dat deze foams terecht komen in afvalstromen.

 

Met ons hoofdkantoor en productielocatie in Roermond (NL) en een  tweede productielocatie in Coldwater (USA) hebben wij onze schokabsorberende en drainerende producten inmiddels al in meer dan 70 landen geleverd.

Dankzij ProPlay kunnen mensen wereldwijd sportieve prestaties leveren en veilig spelen.

 

Daarnaast is Schmitz recent in Roermond gestart met een eigen productie van foam voor een verdere ontwikkeling van producten en markten.

 

De administraties worden gevoerd in het ERP pakket Exact Globe, in combinatie met Exact Synergy.

Meer weten en/of solliciteren?

Heb je aanvullende vragen of is deze rol jou op het lijf geschreven, neem dan telefonisch contact op met Laurens Baats (Manager HR). We stemmen dan af wat we van jou verwachten ter onderbouwing van jouw sollicitatie.

Natuurlijk mag je ook alvast jouw CV en motivatie sturen.

 

l.baats@schmitzfoam.com.

Meer weten en/of solliciteren

Bel met Laurens Baats