CI_Soccer_player

Voor de vestiging in Roermond, ter uitbreiding van de afdeling Quality & Development zijn wij op zoek naar een:

Process Engineer

(40 uur)

Wat jij als process engineer gaat doen

 

Als Process Engineer maak je het verschil. Quality-management en quality-assurance vormen de aandachtsgebieden waarin jij verantwoordelijk bent voor borging, verbetering en vernieuwing.

Daar waar het gaat om kwaliteit zorg jij ervoor dat deze aansluit op de eisen die wij aan onze hoogwaardige producten en processen stellen. Je kijkt daarbij naar de aspecten mens, materiaal, machine en (meet)methode. Incidenteel ben je ook actief als kwaliteitsinspecteur. Je rapporteert aan de Chief Technical Officer en bent onderdeel van een Engineering-team dat actief is op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten en markten, gebruikmakend van innovatieve grondstoffen en (productie)technieken, binnen een slagvaardige organisatie.

 

Ben jij de kandidaat?

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, waarbij een technische opleiding (bij voorkeur Applied Science of vergelijkbaar) niet mag ontbreken. Indien je over ervaring beschikt binnen onze industrie is dit natuurlijk altijd een pré.

Je weet jouw inzicht te verbinden met onze activiteiten. Je weet jouw weg, welhaast blindelings, te vinden in industriële statistiek (Six Sigma) en relevante software. 

Naast jouw grote mate van zelfstandigheid ben je ook een teamplayer, die initiatiefrijk en oplossingsgericht is.

Jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn goed, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.

We verwachten van jou dat je, indien noodzakelijk, bereid bent te reizen naar onze vestiging in de USA of anders.

Jouw ervaring draagt ertoe bij dat je in jouw dag- en taakindeling de juiste prioriteiten weet te stellen.

 

Wat wij bieden

 

Je komt te werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving. Jouw ontwikkeling stimuleren wij verder omdat stilstand nu eenmaal achteruitgang is. Dit uit zich in een modern en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Waar jij gaat werken

 

Schmitz Foam Products is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainerende producten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'.

Het bedrijf werd opgericht in 1935 en al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Onze foam-producten worden toegepast in hoogwaardige kunstgrassystemen binnen verschillende marktsegmenten zoals sport (o.a. voetbal, rugby, American football, hockey etc.) en als valbescherming onder speeltoestellen. 

ProPlay wordt voornamelijk gemaakt door hergebruik van de beste kwaliteit foams. Hiermee wordt voorkomen dat deze foams terecht komen in afvalstromen.

 

Met ons hoofdkantoor en productielocatie in Roermond (NL) en een  tweede productielocatie in Coldwater (USA) hebben wij onze schokabsorberende en drainerende producten inmiddels al in meer dan 70 landen geleverd.

Dankzij ProPlay kunnen mensen wereldwijd sportieve prestaties leveren en veilig spelen.

 

Daarnaast is Schmitz recent in Roermond gestart met een eigen productie van foam voor een verdere ontwikkeling van producten en markten.

 

Meer weten en/of solliciteren?

Heb je aanvullende vragen of is deze rol jou op het lijf geschreven, neem dan telefonisch contact op met Laurens Baats (Manager HR). We stemmen dan af wat we van jou verwachten ter onderbouwing van jouw sollicitatie.

Natuurlijk mag je ook alvast jouw CV en motivatie sturen.

 

l.baats@schmitzfoam.com.

Meer weten en/of solliciteren

Bel met Laurens Baats