Stage KMS

Kom stage lopen bij een duurzame en innovatieve marktleider!

Stagiair(e) Kwaliteitsmanagement

Word jij enthousiast van kwaliteitsmanagement en het analyseren van processen? Ben jij een gedreven 3de of 4de jaars HBO-student Technische Bedrijfskunde (of vergelijkbaar) met een passie voor kwaliteit? Grijp dan nu deze kans en kom stage lopen bij Schmitz Foam! 

De uitdaging

Het afgelopen jaar hebben we een significante stap gezet door het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) van een deel van onze organisatie te upgraden naar een moderne benadering van de ISO 9001 standaard. Het is nu tijd om deze belangrijke transformatie uit te breiden naar het resterende deel van onze organisatie.

Het doel: een KMS dat met minimale inspanning maximale impact realiseert.

 

Bekijk onze bedrijfsvideo

Jouw Taken

Je taken omvatten het analyseren van processen, voorstellen van verbeteringen voor meer efficiëntie en het maken van heldere documentatie. Je werkt samen met diverse afdelingen om een passend en geïntegreerd KMS te implementeren. Een mooie kans om je ideeën te ontplooien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van een KMS.
Aan het eind van de stage heb je:

Een uitgebreide analyse

uitgevoerd van het huidige KMS binnen het nog niet geüpgrade deel van de organisatie.

Concrete voorstellen

ter verbetering gedaan en deze geïmplementeerd in lijn met de nieuwste ISO 9001 norm.

Duidelijke documentatie

opgeleverd om de toekomstbestendigheid van het systeem te borgen.

Een waardevolle leerervaring

opgedaan en een aanzienlijke bijdrage aan de organisatie geleverd.

20220802_SchmitzFoam_00154

Wie zijn wij?

Schmitz Foam, gevestigd in Roermond, is een toonaangevend bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in foamverwerking. Van sportvelden en speeltuinen tot industriële verpakkingen en de automotive industrie, onze foamoplossingen worden wereldwijd gebruikt in diverse sectoren.

We zijn trots op onze duurzaamheidsinspanningen, waarbij we foamafval recyclen en materialen hergebruiken voor een groenere toekomst.

Jouw toekomst begint hier!


Bij Schmitz Foam geloven we in de kracht van jouw potentieel. Onze platte organisatiestructuur betekent dat jouw ideeën direct bijdragen aan onze gezamenlijke doelen. We waarderen een open, informele sfeer waarin iedereen gehoord wordt en waarin we samenwerken om de beste resultaten te bereiken. 

Net even anders?


Is de opdracht niet helemaal in lijn met jouw studierichting? Kom gerust langs voor een kop koffie, samen vinden we vast de perfecte match! Ons bedrijf groeit in razend tempo en biedt talloze gave uitdagingen die bij jou passen! ☕🚀


Wil je hier deel van uitmaken? Stuur nu je CV en motivatiebrief naar: carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons