grass_man_drawing_small

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar een:

Monteur Technische Dienst

(Full time)

Als Medewerker Technische Dienst is geen dag hetzelfde. Onze technische dienst is immers niet alleen verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud maar verricht ook constructie werkzaamheden en is betrokken bij de ontwikkeling en bouw van Machines en onderdelen.

Enkele van jouw taken zijn:

Je verhelpt storingen en je voert verbeteringen uit ter voorkoming van storingen. Dit op mechanisch, mechatronisch en elektrisch gebied. Daarnaast voer je inspecties uit, en indien nodig handel je naar aanleiding van je bevindingen zoals spannen en smeren, ter voorkoming van storingen. Het uitvoeren van revisies is tevens een onderdeel van de functie. In overleg met de engineers techniek voeren je verbeteringen door vanuit de projecten. Wanneer nodig verricht je ook las- en montage werkzaamheden. Het draaien van storingsdiensten is een onderdeel van de functie.

Product - ProPlay stack small

Profiel

  • Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma (of niveau 3 aangevuld met relevante ervaring) in een relevante technische richting, bij voorkeur mechatronica;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré;

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;

  • Je hebt kennis van/ervaring met productieprocessen (pré);

  • Je hebt kennis van/ervaring met besturingssoftware(pré);

  • Je bent bereid om incidenteel te reizen;

Aanbod

Je komt te werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei en zelfinitiatief. Schmitz bied je een afwisselende, uitdagende en brede functie-invulling met marktconforme arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze, internationale, no-nonsense werkomgeving.

Meer weten of solliciteren?

Is jouw interesse gewekt stuur dan per e-mail jouw sollicitatiebrief en CV.
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met 
Steven Brouns, HR manager.
Telefoonnummer: 0475 370270
E-mailadres:               s.brouns@schmitzfoam.com