Gezocht Interieurverzorg(st)er (1)

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste professional met oog voor detail? Gaat jouw hart sneller kloppen van een schone, opgeruimde omgeving? En wil jij met jouw passie en energie bijdragen aan het succes van ons internationaal familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Interieurverzorg(st)er
(10-40 uur)Jouw uitdaging

Als interieurverzorger/-verzorgster draag je bij aan de netheid en gastvrijheid van onze faciliteiten. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van verschillende ruimtes, zodat onze klanten en medewerkers zich welkom voelen. 

Flexibele uren, jouw tijd, jouw keuze!

Bij ons bepaal je zelf wanneer je wilt werken. Of je nu in de ochtend, middag of avond wilt werken, wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. In deze rol heb je de vrijheid om je werkdagen, in een vast patroon, naar wens in te delen.

20220802_SchmitzFoam_00154

Verantwoordelijkheden

✨  Reinigen en desinfecteren van kantoren, sanitaire voorzieningen, gangen en gezamenlijke ruimtes. 

🌟  Onderhouden en schoonhouden van vloeren.

🗑️  Legen van vuilnisbakken en handhaven van een schone omgeving.

📦  Controleren en aanvullen van voorraad benodigdheden voor schoonmaak en hygiëne.

📢  Rapporteren van onderhoudsproblemen.

 

20211005_Schmitz-00107

Eigenschappen

🔍  Zelfstandigheid en oog voor detail

⏰  Betrouwbaar

♻️  Milieubewust

🗣️  Goede communicatievaardigheden

😊 Een gezellige persoonlijkheid!

Waarom je bij Schmitz Foam wil werken

Bij Schmitz Foam staan we met beide benen op de grond. We hebben ambitieuze toekomstplannen maar weten waar vandaag de dag onze prioriteiten liggen. Terwijl we gedreven werken aan het realiseren van deze ambitie is er volop aandacht voor onze collega's en hun ontwikkeling als professional. Bij Schmitz Foam zoeken we naar toegewijde professionals die zich voor de lange termijn willen verbinden aan ons bedrijf. Samen bouwen we aan een duurzame en succesvolle toekomst.

We kijken uit naar je sollicitatie!


We waarderen een open, informele sfeer waarin iedereen gehoord wordt en waarin we samenwerken om de beste resultaten te bereiken. Wil jij deel uitmaken van ons team?


Stuur je cv en motivatie naar carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons