Soccer Player ProPlay


Procesoperator

(Full-time)

Wat jij als Procesoperator gaat doen

In jouw rol ben je actief in de productie van foam. Samen met jouw collega's bedien je de diverse machines in de diverse productie fases; van grondstof naar half product en van half product naar eindproduct.

Veiligheid staat daarbij voorop.

Jij borgt mede de kwaliteitseisen en de specifieke wensen die de klant aan het eindproduct stelt.

Periodiek voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit en mogelijke kleine storingen los je samen op.

Je denkt mee over proces- en productverbeteringen.

 

 

Ben jij de kandidaat?

Je voelt je thuis binnen een productiebedrijf, welk jouw bijdrage waardeert.

Je wilt werkzaam zijn in een 5-ploegenrooster.

Je hebt ervaring als procesoperator. Het is een natuurlijk een pré als je over ervaring beschikt in het produceren van foam of opgeleid bent als Operator A of gelijkwaardig.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. Jouw hoge mate van accuratesse spreekt voor zich.

 

Wat wij bieden

Je komt te werken in een groeiende, dynamische, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling en 28% ploegentoeslag, conform CAO.

 

Waar jij gaat werken

Schmitz Foam Products is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van schokabsorberende en drainerende producten die worden geproduceerd onder de merknaam 'ProPlay'.

Het bedrijf werd opgericht in 1935 en al vanaf dag één staan excellente kwaliteit, service, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Onze foam-producten worden toegepast in hoogwaardige kunstgrassystemen binnen verschillende marktsegmenten zoals sport (o.a. voetbal, rugby, American football, hockey etc.) en als valbescherming onder speeltoestellen. 

ProPlay wordt voornamelijk gemaakt door hergebruik van de beste kwaliteit foams. Hiermee wordt voorkomen dat deze foams terecht komen in afvalstromen.

 

Met ons hoofdkantoor en productielocatie in Roermond (NL) en een  tweede productielocatie in Coldwater (USA) hebben wij onze schokabsorberende en drainerende producten inmiddels al in meer dan 70 landen geleverd.

Dankzij ProPlay kunnen mensen wereldwijd sportieve prestaties leveren en veilig spelen.

 

Daarnaast is Schmitz recent in Roermond gestart met een eigen productie van foam voor een verdere ontwikkeling van producten en markten.

 

De administraties worden gevoerd in het ERP pakket Exact Globe, in combinatie met Exact Synergy.

 

Meer weten en/of solliciteren

Heb je aanvullende vragen of is deze rol jou op het lijf geschreven, neem dan telefonisch contact op met Laurens Baats (Manager HR). We stemmen dan af wat we van jou verwachten ter onderbouwing van jouw sollicitatie.

 

Natuurlijk mag je ook alvast jouw CV en motivatie sturen.

 

 

l.baats@schmitzfoam.com.

Want to know more?

Call Laurens Baats