Stagiair(e) Duurzaamheid

Leer én maak impact: wij bieden een uitdagende en leerzame stage in een familiebedrijf waar duurzaam ondernemen in het DNA zit

Stagiair(e) Duurzaamheid
& Milieu

Ben jij een gedreven HBO- of WO-student met een passie voor duurzaamheid? Ben je ijverig en analytisch, en heb je een talent voor het ontwikkelen van creatieve oplossingen? Dan hebben wij misschien wel de perfecte stageopdracht voor jou!

Wij bieden een uitdagende stageopdracht...

waarbij je een centrale rol speelt in het samenstellen van een gestructureerd plan voor milieu en duurzaamheid binnen ons bedrijf. Dit plan zal fungeren als een krachtig instrument om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid te coördineren, meten en uit te dragen naar klanten, investeerders en partners.

 

Bekijk onze bedrijfsvideo

Tijdens je stage...

 

Maak je een grondige analyse

van onze huidige duurzaamheids-inspanningen, inclusief een overzicht van alle relevante normen, wetten en eisen.

Formuleer je heldere doelstellingen

voor verdere verbetering van onze duurzaamheidsprestaties, met meetbare targets en tijdlijnen.

Maak je een actieplan

met concrete stappen om onze doelen te behalen, inclusief verantwoordelijkheden, benodigde middelen en deadlines.

Denk je mee over een communicatiestrategie

om onze duurzaamheids-boodschap helder over te brengen aan zowel interne als externe stakeholders.

20220802_SchmitzFoam_00154

Wie zijn wij?

Schmitz Foam, gevestigd in Roermond, is een toonaangevend bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in foamverwerking. Van sportvelden en speeltuinen tot industriële verpakkingen en de automotive industrie, onze foamoplossingen worden wereldwijd gebruikt in diverse sectoren.

We zijn trots op onze duurzaamheidsinspanningen, waarbij we foamafval recyclen en materialen hergebruiken voor een groenere toekomst.

Jouw toekomst begint hier!


Bij Schmitz Foam geloven we in de kracht van jouw potentieel. Onze platte organisatiestructuur betekent dat jouw ideeën direct bijdragen aan onze gezamenlijke doelen. We waarderen een open, informele sfeer waarin iedereen gehoord wordt en waarin we samenwerken om de beste resultaten te bereiken. 

Net even anders?


Is de opdracht niet helemaal in lijn met jouw studierichting? Kom gerust langs voor een kop koffie, samen vinden we vast de perfecte match! Ons bedrijf groeit in razend tempo en biedt talloze gave uitdagingen die mogelijk bij jou passen! ☕🚀


Wil je hier deel van uitmaken? Stuur nu je CV en motivatiebrief naar: carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons