Stagiair(e) Marketing Communicatie

Stagiair(e) Marketing Communicatie

Uren en stageperiode in overleg

Wil jij brede ervaring opdoen op het gebied van marketing communicatie? Wil jij een gedegen rol spelen op de marketingafdeling van een internationale speler o.a. actief in de wereld van sportvelden? Als het antwoord op deze vragen volmondig JA! is, dan ben jij bij Schmitz aan het juiste adres?

Jouw uitdaging

Deze Marketing Communicatie stage biedt jou de mogelijkheid om volop mee te draaien in de brede waaier van opdrachten die ons compacte maar gedreven marketingteam uitvoert. Je kunt hierbij denken aan het creëren van content over het laatste nieuwe product, meedenken bij het ontwikkelen van campagnes, het bedenken en plaatsen van pakkende social media posts of het organiseren van beurzen en events. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Als Marketing Communicatie Stagiair(e) werk je mee aan het vergroten van de (on- en offline) naamsbekendheid en het positioneren van onze merken en de Schmitz organisatie. Je anticipeert op trends in de markt en levert jouw bijdrage aan de ontwikkeling van passende tools. 

Bekijk onze bedrijfsvideo
Content creatie

Schrijven van content die aansluit bij de doelgroep voor onze websites, social media en e-mailings.

Website beheren

Ondersteunen bij het beheer van onze websites en social media kanalen.

On- en offline media

Je zorgt ervoor dat we zichtbaar zijn op de relevante kennis-, nieuws- en mediaplatformen.

Sales tools

Je denkt en werkt mee aan de ontwikkeling van on- en offline sales tools.

Dag-tot-dag

Onze organisatie groeit volop waardoor er iedere dag wel goede ideeën voorbij komen. Jij zorgt er samen met jouw marketingcollega’s voor dat de operationele marketing communicatieactiviteiten die hieruit voortvloeien worden opgepakt.

Beurzen en events

Jij draagt eraan bij dat de internationale beurs of het lokale event tot in de puntjes georganiseerd wordt.

At your service_3

Jouw achtergrond

  • MBO of HBO student Marketing Communicatie, Commerciële Economie of vergelijkbaar

  • Beschikbaar voor een meewerkstage

  • Kennis en affiniteit met CMS systemen, Social Media, Google Analytics

  • Werkt gestructureerd met oog voor detail

  • Communicatief vaardig

  • Je bent een teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken

  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal

20220802_SchmitzFoam_00154

Wie zijn wij?

Bij Schmitz staan we met beide benen op de grond. We hebben ambitieuze toekomstplannen maar weten waar vandaag de dag onze prioriteiten liggen. Terwijl we gedreven werken aan het realiseren van deze ambitie is er volop aandacht voor onze collega's en hun ontwikkeling als professional. Samen bouwen we aan een duurzame en succesvolle toekomst.

Waarom je bij Schmitz 
aan de slag wilt 


In deze meewerkstage is volop ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Het biedt jou de gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan marketingwerkzaamheden. Als onderdeel van een marketingteam met ervaren specialisten krijg jij de kans om te leren en te ervaren. Na deze stage heb jij een prima beeld van het reilen en zeilen van een marketing afdeling in een internationale organisatie. En, ook niet onbelangrijk, je krijgt een passende stagevergoeding.

 

Net even anders?


Is de opdracht niet helemaal in lijn met jouw studierichting? Kom gerust langs voor een kop koffie, samen vinden we vast de perfecte match! Ons bedrijf groeit in razend tempo en biedt talloze gave uitdagingen die mogelijk bij jou passen! ☕🚀

Wil je hier deel van uitmaken? Mail dan alvast jouw CV en motivatie naar: carrieremaken@schmitzfoam.com

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons