Gezocht Stagiair(e) Artificial Intelligence

Maak impact bij een duurzame en innovatieve marktleider!

Stagiair(e) Artificial Intelligence

Wil je de wereld van morgen vormgeven met Artificial Intelligence (AI)? Ben jij een gedreven 3de of 4de jaars HBO- of WO-student met een passie voor innovatie? Grijp dan nu deze unieke kans als stagiair(e) bij Schmitz Foam! (En oh ja, deze sprankelende vacature hebben we alvast gegenereerd middels AI).

Jouw uitdaging

Als stagiair(e) Artificial Intelligence maak je deel uit van onze reis naar de toekomst. 

De nieuwste technologieën

Onderzoek en integreer de nieuwste AI-technologieën om onze processen te optimaliseren.

Maak een blijvende impact

Met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, ben je in staat om jouw creatieve ideeën direct in praktijk te brengen en een blijvende impact te maken.

20220802_SchmitzFoam_00154

Jouw achtergrond

  • Je bent een gedreven 3de of 4de jaars  HBO- of WO-student in Artificial Intelligence, Infromatica, Data Science, Technische Bedrijfskunde etc.

  • Je bent nieuwsgierig en gedreven om te ontdekken hoe AI-technologieën onze bedrijfsprocessen kunnen transformeren.

  • Met jouw analytische vaardigheden ben je in staat complexevraagstukken om te zetten in innovatieve oplossingen.

  • Als proactieve teamspeler ga je graaguitdagingen aan en weet je uitstekend te communiceren om je bevindingen duidelijk te presenteren.

Wie zijn wij?


Schmitz Foam, gevestigd in Roermond, is een toonaangevend bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in innovatieve schuimmaterialen. Van sportvelden tot industriële verpakkingen, onze
foamoplossingen worden wereldwijd gebruikt in diverse sectoren. We zijn trots op onze duurzaamheidsinspanningen, waarbij we schuimafval recyclen en materialen hergebruiken voor een groenere toekomst.

Jouw toekomst begint hier!


Bij Schmitz Foam geloven we in de kracht van jouw potentieel. Onze platte organisatiestructuur betekent dat jouw ideeën direct bijdragen aan onze gezamenlijke doelen. We waarderen een open, informele sfeer waarin iedereen gehoord wordt en waarin we samenwerken om de beste resultaten te bereiken. 

Net even anders?


Is de opdracht niet helemaal in lijn met jouw studierichting? Kom langs voor een bak koffie, dan vinden we samen de perfecte match! Ons bedrijf groeit in razend tempo en biedt talloze gave uitdagingen die bij jou passen! ☕🚀


Wil je hier deel van uitmaken? Stuur nu je CV en motivatiebrief naar: carrieremaken@schmitzfoam.com.

Meer weten en/of solliciteren

Bel ons